Planerad kull

Har ni frågor om den väntade kullen, slå gärna en signal eller skriv en rad till 
sussie.lindelius@gmail.com
 

Valpar väntas v. 43


Det här är en kombination som vi verkligen har längtat efter att göra. Det är så många underbara hundar bakom dessa två härliga och speciella tibbar och vi tycker att de verkligen kompletterar varandra.

Twix Calisto Toffee (SE UCH Kangris Knuckle Duster x SE UCH Twix Amedei Praline), eller Hachi som han kallas hos sin gulliga familj, är en fantastisk hane med underbara rasdetaljer och han är för mig en underbar representant för sin ras. En trevlig hane av alldeles lagom storlek som tyvärr inte är ställd så många gånger men det viktiga är ju att han har ett underbart liv och det har han verkligen ❤️ Han har i dagsläget ett Reserv-Cert och en Bästa Hane-placering. 
Hachi följer med matte till jobbet på dagarna och sällskapar henne till stallet när hon tar hand om sina hästar. Han älskar, och är älskad av, sina familjemedlemmar och jag har fått flera foton där han passar den yngste sonen både när han har sovit och varit ute på bus. Han har ett extra gott öga till lill-matte Elin och sover i hennes rum om natten. En härlig familjehund alltså som inte "bara" är vacker ❤️Twix Estella La La Love (NO UCH SE UCH Lill Tibben's Xolar Plexus x Dedicated To Live Alone And Like It), Steffi, är min mycket speciella lilla skugga och pärla. Där matte är hittar man alltid Steffi.
Steffi har 2 Cert, 3 Reserv-Cert och 1 Reserv-Cacib. Hon är en vacker och intelligent representant för vår ras och hon vet verkligen sitt värde 
❤️ 
Stamtavla för de väntade valparna kan ni se längre ned på sidan.

 Twix Calisto Toffee  SE UCH
 Kangris Knuckle Duster
 INT UCH KBH V-06 NORD UCH
 Body Rocks Wet Wet Wet
 NORD JV-03 SE UCH SE VV-14
 Nalinas Pretty Girl
 SE UCH
 Twix Amedei Praline
 SE UCH
 Dedicated To Live Life And Enjoy
 Mango's Mei-Ja
 Twix Estella La La Love  NO UCH SE UCH
 Lill Tibben's Xolar Plexus
 DK UCH SE UCH
 Bio-Bios Gladiator
 Lill Tibben's Rebecka Remember Me
 Dedicated To Live Alone And Like It  DK UCH GB CH NL CH SE UCH VDH CH
 Dedicated To Memories Of A Lifetime
 Chrystal Mountain Xelsie